Борисов официално подкрепи Васил Терзиев срещу Ваня Григорова за София. 

...
Борисов официално подкрепи Васил Терзиев срещу Ваня Григорова за София. 
Коментари Харесай

Борисов официално подкрепи Васил Терзиев срещу Ваня Григорова за София

Борисов публично поддържа Васил Терзиев против Ваня Григорова за София. 

" Трябва да подкрепим претендента на държавното управление, в тази ситуация Васил Терзиев, колкото и да ми е не от вътрешната страна. " Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов публично се вслуша в апела на Кирил Петков за поддръжка на претендента на ПП-ДБ за кмет в София. " Да ги забележим по-късно какви болшинства ще създадат в столичната община. Публично всеки ден ще запитвам Кирил Петков, в случай че направи уйдурма в Следствен отдел към окръжна прокуратура с тези, другите ", предизвести Борисов от Самоков.

Той се обърна към ПП-ДБ, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов: " Още имате време ". " Както аз изнасилвам партията сега, обърнете се. Понеделник и вторник ще разберем били ли сте откровени. Ако с Българска социалистическа партия сте играли дружно против наши кметове, то ще ви се върне ", закани се водачът на ГЕРБ.

Така Борисов отговори на апела на Кирил Петков, който по-рано изиска помощ за Терзиев в обществените мрежи. Пред симпатизанти на партията в Самоков той даже цитира статуса на съпредседателя на Политическа партия.  " Г-н Петков е пуснал един пост. Един от дребното случаи, в които съм склонен с него. Обърнал се е към всички десни гласоподаватели, каквото има в Съюз на демократичните сили, синя София и ГЕРБ. Същото бих споделил и за техните симпатизанти ", сподели Борисов, след което цитира статуса.
" 3 пъти четох, не видях в написаното от вас да написа Българската социалистическа партия. Тя е издигнала Ваня Григорова и нейният водач Корнелия Нинова бе ваш вицепремиер. Защо пропуснахте Българска социалистическа партия? Защо допускате Българска социалистическа партия да ви поддържа на всички места в страната, да ви поддържа против ГЕРБ? Това почтено и откровено ли е? ", сериозен бе водачът на ГЕРБ, представен от " 24 часа ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР